header

Informatie

Jeugdsoos Wirdum
De jeugdsoos is een gezellige plek waar jongeren zich kunnen verzamelen om gezellig een drankje (alco of niet) te drinken onder het genot van leuke muziek. Ook kunnen ze hier verzamelen voordat ze “echt” op stap gaan, of kunnen ze bij ons gewoon gezellig het weekend vieren. De jeugdsoos wordt gerund door alleen maar vrijwilligers die er elk weekend weer iets leuks van proberen te maken.

Het bestuur
De jeugdsoos is elk weekend geopend voor de jeugd om daar een gezellige tijd te beleven. Daarnaast organiseert het bestuur eens in de zoveel tijd een themafeest waar niet alleen jongeren welkom zijn, maar ook ouderen kunnen dan bij ons terecht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ook houd het bestuur zich elk jaar bezig met het verzorgen van het ochtendprogramma voor Koninginnedag en helpen ze mee met organiseren van het midwinterfeest in de Golle.

Voor wie is de jeugdsoos bedoeld?
De jeugdsoos is bedoeld voor de jeugd vanaf 12 jaar, dus iedereen die van de basisschool afgaat (of nog net op de basisschool zit) is van harte welkom in de soos!

Overlast / klachten?
Wij als jeugdsoos bestuur kunnen begrijpen dat er soms klachten zijn over ons. Misschien over geluidsoverlast of kapotte flesjes bier op de weg. We vragen u dan ook om dit soort dingen bij ons te melden. We proberen het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken, ook voor de omwonenden en de rest van het dorp. Als er klachten zijn kunt u dezen naar ons e-mailen jeugdsooswirdum@live.nl en dan zullen wij deze klachten behandelen in onze vergadering en zullen wij het zo snel mogelijk op zien te lossen.